Co obchodovat večer?
Co obchodovat večer?
Ačkoli s sebou obchodování na finančních trzích nese vysokou míru rizika, může generovat další příjem, a to za podmínky, že zvolíte ten správný přístup. Výběrem spolehlivého brokera, jako je InstaForex, získáte přístup na mezinárodní finanční trhy a otevřete si cestu k finanční nezávislosti. Můžete se zaregistrovat zde.
Hello, během šesti měsíců jsem se pokoušel obchodovat v noci. Bral jsem v úvahu to, že během noci (asijské seance) se měnové páry až tak velmi jak během dna nehýbou a zkoušel jsem obchodovat na menším ucte vyšší objemy. Tato strategie (pokud mate funkčně profitabilní systém) vobec není špatná avšak po zmíněných šesti měsících jsem s tím skončil a to z důvodu kedze mám normální práci zdravotně mi ponocování neprospívalo až do takové míry že jsem měl problém z tlakem. Tak tolik tedy k mému nočnímu obchodování.
Ačkoli s sebou obchodování na finančních trzích nese vysokou míru rizika, může generovat další příjem, a to za podmínky, že zvolíte ten správný přístup. Výběrem spolehlivého brokera, jako je InstaForex, získáte přístup na mezinárodní finanční trhy a otevřete si cestu k finanční nezávislosti. Můžete se zaregistrovat zde.
Otevřeno