Kto může investovat do PAMM účtů?
Kto může investovat do PAMM účtů?
Ačkoli s sebou obchodování na finančních trzích nese vysokou míru rizika, může generovat další příjem, a to za podmínky, že zvolíte ten správný přístup. Výběrem spolehlivého brokera, jako je InstaForex, získáte přístup na mezinárodní finanční trhy a otevřete si cestu k finanční nezávislosti. Můžete se zaregistrovat zde.
Neregistrovaný (2 )
Kdo může investovat do PAMM účtů?
Každý investor, který si zřídí ostrý obchodní účet u brokera, který umožňuje investiční PAMM systém a má PAMM obchodníků. Investorům doporučuji nejprve prostudovat a dobře se seznámit s potenciálními PAMM účty, podmínkami jednotlivých PAMM obchodníků, obchodní agresí a historií obchodování. Nikdy neinvestujte do PAMM účtu, který nemá alespoň 9-12 měsíční historii a má vysokou (procento marže 15-25%) nebo velmi vysokou (procento marže nad 25%) obchodní agresi. Nebo v jednoduchosti řečeno PAMM účet, který se dlouhodobě nachází v průběžném minusu více než 25-30% z celkové hodnoty účtu je pro Vás vysoce rizikový.
Ačkoli s sebou obchodování na finančních trzích nese vysokou míru rizika, může generovat další příjem, a to za podmínky, že zvolíte ten správný přístup. Výběrem spolehlivého brokera, jako je InstaForex, získáte přístup na mezinárodní finanční trhy a otevřete si cestu k finanční nezávislosti. Můžete se zaregistrovat zde.
Neregistrovaný (3 )
No hele, popravdě sám nemám s tímto typem PAMM účtů vlastní zkušenost. Být tebou, tak si o tom nastuduju všechny dostupné informace, nebo si najdi nějaké skolení a poradenství. Zvlášť, pokud začínáš! Já když jsem poprvé začínal forex, tak jsem si normálně nechal poradit od profesionálů. Je to lepší, než pak litovat neuvážených a neznalých obchodních rozhodnutí! Teď už úplně v klidu a hlavně samostatně obchoduju na forexu a sám dávám rady ostatním! Ale začátek je potřeba nepodcenit! Zvlášť, pokud nemáš příliš velký počáteční kapitál!
Last edited by RuthNEW2; 05-08-2021 at 11:06 AM.
Neregistrovaný (3 )