Údaje bohužel nebyly aktualizovány. Nové úrovně tedy zveřejním až později v průběhu dne nebo dokonce zítra. Omlouvám se za to.
Včera jsem koupil euro po spuštění stop lossů býků. Nastavil jsem svou stop loss velmi blízko k úrovni, protože jsem nechtěl, aby to fungovalo, když noví kupující přidali své pozice.
Čekající porovnání příkaz byl spuštěn na libře na týdenní hranici, ale nakonec byl spuštěn i stop loss. Pak jsem se rozhodl nastavit svou další stop loss blíž, protože jsem neviděl dobrou reakci trhu. Kromě toho jsem vstoupil do obchodu s pouze polovinou obvyklé dávky. Zdá se, že je dobré koupit libru, když se cena vrátí ze současných úrovní na nejméně 1,3579.
Přidal jsem několik dalších pozic vůči kanadskému dolaru. Doufám, že zopakuji včerejší minimum, abych mohl na některých z těchto obchodů získat zisk.
Pokud jde o australský dolar, máme níže uvedené býci (10% stop lossů) (něco takového jsem ještě neviděl). O něco níže je měsíční hranice, která se pravděpodobně neposune. Zde koupím pár, pokud neklesne hlouběji a neprojde všemi stop loss.
Pokud jde o jen, otevíral jsem krátké pozice pouze polovinou šarže stejně, jako jsem to dělal s librou. V případě, že se zde spustí stop loss, prodám opět od konce měsíce.
Včera jsem udělal další zápis o zlatě, který se opět uzavřel v bodě zlomu. Několikrát jsem zmínil, že nemám rád obchodování se zlatem od týdenních hranic. Ale včera jsem tam otevřel několik dlouhých pozic, protože tato hranice se nacházela pod měsíčními úrovněmi. Stále čekám, dokud cena dosáhne nejméně 1 800.