Výhled na trh
Byl dosažen denní zůstatek páru GBP / USD na úrovni 1,3454.
Měsíční úrovně: support - 1,33661, rezistence - 1,41641.
Týdenní úrovně: support- 1,32968, rezistence - 1,35552.
Nejlepším scénářem pro GBP by bylo dosáhnout týdenní a měsíční úrovně vyznačené v grafu. Rozhodl jsem se však jít tvrdou cestou, protože prudký pokles tohoto týdne mi nepřinesl žádný zisk. Existovalo nastavení pro krátký příkaz stop-loss, ale podařilo se mi získat zisk z take-profit z mých dlouhých pozic.
Pokud máme očekávat nové minimum nebo ne, čekám na korekci a bylo by hezké dosáhnout týdenní rezistenci.
Byl dosažen denní zůstatek páru USD / CAD na úrovni 1,27060.
Měsíční úrovně: support - 1,22536, rezistence - 1,28427.
Týdenní úrovně: support- 1,25742, rezistence - 1,29055.
Jediný dobrý scénář, který navrhuji, je jít krátce v rozmezí 1,2770 do 1,2790, kde se budou prodávat všechny mé Long. Dnes o 17:00 vyprší platnost týdenní opční smlouvy. Nový má týdenní rezistenci 1,27736. Čekám, dokud se cena dostane do rozpětí, a uvidíme trend. Bylo by lepší dosáhnout rozsah po 17:00, protože týdenní rezistence zmizí a může existovat malá šance prorazit rozsah zespodu.
Denní zůstatek páru JPY / USD na úrovni 111,591 nebylo dosaženo.
Měsíční úrovně: rezsitencia - 111,841, support - 108,339.
Týdenní úrovně: support- 109,945.
Včera mi jen udělal radost. Cena nedosáhla můj příkaz stop-loss. Očekávám pokles mírně pod úroveň 110 k zůstatku smlouvy nebo týdennímu supportu.
Australan neprokázal žádnou změnu a já se držím neupraveného obchodního plánu. Upřímně řečeno, šel jsem nakrátko a očekával jsem, že cena zpochybní měsíční odpor, takže jsem neotvíral zamčené polohy. Očekávám, že se pár zvýší, a proto resetovat své příkazy stop-loss pro dlouhé pozice na 5 pipů, abych stanovil obvyklý rozsah.
Denní zůstatek páru XAU / USD k roku 1736 nebylo dosaženo.
Měsíční úrovně: rezistence - 1904, support - 1598,9.
Úrovně příštího týdne: rezistence - 1778, support - 1699.
Nemohl jsem se udržet dlouho, dokud cena zpochybňovala týdenní rezistenci. Cena však začala klesat a očekával jsem, že dosáhne můj stop loss. Včera jsem zveřejnil, že můj plán vylučuje další touhy. Přesto cena poskočila, než se dotkla objednávky SL. Netrpěl jsem ztrátami a získal jsem určitý zisk. Nyní mi je jedno, jaký trend si dvojice zvolí dál.