Meditací a relaxací,důležitý je money-managment pokud dodržuješ nemáš strach a ovládáš emoce.:cool:
Meditací a relaxací,důležitý je money-managment pokud dodržuješ nemáš strach a ovládáš emoce.:cool:
Ačkoli s sebou obchodování na finančních trzích nese vysokou míru rizika, může generovat další příjem, a to za podmínky, že zvolíte ten správný přístup. Výběrem spolehlivého brokera, jako je InstaForex, získáte přístup na mezinárodní finanční trhy a otevřete si cestu k finanční nezávislosti. Můžete se zaregistrovat zde.
Neregistrovaný (1 )
Zdravím, když jsem obchodoval na demu učte, nebyl žádný problém. dodržoval jsem svou obchodní strategii, neměnil jsem nastaveno stoplossy ani targety, Vse fungovalo jak má. Četl jsem si o tom že když přejde s na live ucet tak se všechno změní, ale nevěřil jsem tomu. Však když všechno funguje, proč by se to mělo měnit. Ale všechno byla pravda. Nebyl jsem klidný, stale jsem to kontroloval, tlačil jsem svíčky očima, aby sli mým trendem, ale nic. Prostě vše se mi zhroutilo jako domeček z karat. A to hned třikrát. Zatím jsem se nevzdal, zahajování znovu a věřím, že teď to už bude ok. Budu se chovat podle svých predtsav a když budou i nejake ztráty, nepoloží se. Alfou a omegou budou pro mě moje obchodní strategie, forex factory a pracovat na své sebekontrole. Tak mi drzte palce !!!!!
Ačkoli s sebou obchodování na finančních trzích nese vysokou míru rizika, může generovat další příjem, a to za podmínky, že zvolíte ten správný přístup. Výběrem spolehlivého brokera, jako je InstaForex, získáte přístup na mezinárodní finanční trhy a otevřete si cestu k finanční nezávislosti. Můžete se zaregistrovat zde.
Neregistrovaný (2 )
Otevřeno