Přímé zahraniční investice
Ačkoli s sebou obchodování na finančních trzích nese vysokou míru rizika, může generovat další příjem, a to za podmínky, že zvolíte ten správný přístup. Výběrem spolehlivého brokera, jako je InstaForex, získáte přístup na mezinárodní finanční trhy a otevřete si cestu k finanční nezávislosti. Můžete se zaregistrovat zde.
Neregistrovaný (2 )
Přímé zahraniční investice (Foreign direct investment - FDI) je pojem pro přímou investici do obchodní společnosti nebo do podnikání investorům z jiné země. Přímé zahraniční investice jsou investicí konkrétního investora do konkrétní společnosti - na rozdíl od portfolia investování na finančních trzích.
Přímé zahraniční investice v praxi: Investice označována jako FDI musí být nejméně 10% podílu v obchodní společnosti (nákupem akcií, či jiného obchodního podílu). Investor typicky získává významnou rozhodovací pravomoc ve společnosti, kam investuje.
Ačkoli s sebou obchodování na finančních trzích nese vysokou míru rizika, může generovat další příjem, a to za podmínky, že zvolíte ten správný přístup. Výběrem spolehlivého brokera, jako je InstaForex, získáte přístup na mezinárodní finanční trhy a otevřete si cestu k finanční nezávislosti. Můžete se zaregistrovat zde.
Přímé zahraniční investice jsou velmi zajímavé a rozhodně se plánuji do nich pustit. Zatím se teprve rozkoukávám a využívám platformu, kterou mi doporučil kamarád. Jedná se o tuto platformu https://www.robomarkets.cz/forex-tra...als/webtrader/. Velmi mi pomohli jejich příručky a návody. Mám pomalý start, ale obchodování je běh na dlouhou trať, takže není kam spěchat. Můžete mi někdo doporučit nějaký návod, jak začít s přímými zahraničními investicemi? Zkoušel jsem něco dohledat, ale všechny příručky byly stroze napsané a moc mi nepomohli. Jestli o něčem víte, tak mi to můžete poslat do zprávy.
Last edited by RuthNEW2; 03-05-2022 at 10:14 AM.
Neregistrovaný (1 )