Jak zjistit vhodný time frame pro vstup do obchodu.
Jak zjistit vhodný time frame pro vstup do obchodu.
Ačkoli s sebou obchodování na finančních trzích nese vysokou míru rizika, může generovat další příjem, a to za podmínky, že zvolíte ten správný přístup. Výběrem spolehlivého brokera, jako je InstaForex, získáte přístup na mezinárodní finanční trhy a otevřete si cestu k finanční nezávislosti. Můžete se zaregistrovat zde.
Neregistrovaný (2 )
V podstatě používám všechny time frame které mi moje platforma poskytuje. Podstata tkví v tom jak je používám obchody si hledám na vyšších time frame ale konkretni vstup a stop loss vždycky plánuji nižšie.Plánovať stop loss na D1 je tak trošku pro mě luxus:) Rád se podívám na celkovou situaci z nadhledu a chci mít přehled nad trhem ale finalizaci řeším na nižších a samotný sentiment a trh rád sleduji na nižších.Na vyšších time frame sleduji např nějaké důležité úrovně supporty a rezistence kde by se ten obchod mohl zastavit nebo přibrzdit kde jsou nějaké suppporty a rezistence kde cena měla v minulosti problém a dívám se jaký mám prostor pro můj obchod. Jsou obchodníci který mají nějaký systém kde používají jen např 3 time frame ale já mám rád celkovou panorama trhu .Chcem aby se mi obchod líbil na všech time frame nejen na jednom nebo 2 Chci aby mi moje myšlenka pasovala na všech time frame ale i fundamentální atd prostě obchod mi musí dávat smysl jinak ho nedělám a rozpory jsou při obchodování pro mě nepřípustné. Bylo by to ode mě trošku schizofrenie pokud bych dělal takový obchod. A dělat na trhu nějaké schizofrenie věci se z mých zkušeností velmi nevyplatí.
Ačkoli s sebou obchodování na finančních trzích nese vysokou míru rizika, může generovat další příjem, a to za podmínky, že zvolíte ten správný přístup. Výběrem spolehlivého brokera, jako je InstaForex, získáte přístup na mezinárodní finanční trhy a otevřete si cestu k finanční nezávislosti. Můžete se zaregistrovat zde.
Neregistrovaný (2 )